Bring it

Champagnen på kylning, hummern i kylen, håret färgat, ****** rakad, klänningen upphängd, bordet dukat, ansiktet peelat, linneservetter vikta, glasen uppställda, besticken putsade, spriten framtagen, isen i lådan...
.... Nyårsafton BRING IT ON!

Nyårsmeny



I morgon blir det matprepp igen! Kanske inte sex timmar denna gång dock. Såhär ser menyn för nyårsafton ut.

**

Kantarellsoppa

**

Skaldjurstallrik med hummer, färska räkor, rökta räkor, kräftor serverade mer smörstekt bröd och aioli

**

Helstekt fläskfilé serverad med smördegsknyte, potatiskaka och pepparsås

**

Mintchoklad-kladdkaka serverad med vaniljglass

**

Ostbricka

More by Gert Bolin


En idiot på resa

Minns inte om jag har lovordat denna fantastiska serie tidigare i bloggen, och om jag har gjort det gör jag det gärna igen! Detta är världens grymmaste reseprogram. Ricky Gervais och Stephen Mercant skickar den motvilliga britten Karl Pilkington runt om i värlen för att uppleva olika saker. I andra säsongen får han välja saker ur "100 saker att göra innan du dör" listan. Något som inte alltid slutar som han tänkt sig. En mer fantastisk och mer bitter människa går inte att hitta på denna glob! Helt hysteriskt roliga citat haglar i varje avsnitt.

Här är en favorit:
Happiness is like cake…. Have too much and you’ll get sick of it.

Sammanfattning Julafton

Dukat för julbord
Närbild dukning
Julgranen
Fernet tittar efter gästerna
Del av julbordet
Dålig bild på dessertbordet
Branca får paket
Något suddiga men överlyckliga kissar över sina julklappar


Då var denna jul över. Tyvärr lyckades jag inte få en enda bild på mina gäster...haha. Dagen började med att jag och syster åkte till hästarna med deras julkakor (knäckekakor med namnen skrivet i kristyr och morötter och sockerbitar ditsatta) som traditionen bjuder. Detta har vi gjort sen vi var riktigt små! Efter en prommenad med hästarna skulle syster visa lite nya trick som Tuffy lärt sig. Han var superduktig men började bli lite busig när han hade åskådare. Till slut sparkade han bakut och träffade Sandras lår. Det var helt galet, trodde hennes ben gick av. Som "tur" var träffade han precis låret, så nu har hon ett hästskoavtryck i diverse färger över hela låret. Efter det fick vi säga hej då till lilla kissen Henna som somnade in på kvällen, så mest tråkigheter under första halvan av julafton. Men sen bar det av till Västerås där jag fixade ett stort julbord hemma hos mig. Blev en jätte mysig kväll med massa fina klappar!

Juldagen 2010

För exakt ett år sedan idag juldagen blev min stybror Felipe mördad på sitt hotellrum på sin semester i Thailand. Idag ska vi minnas dig.

"Caminante, son tus huellas
el camino, y nada más;
caminante, no hay camino
se hace camino al andar.
Al andar se hace camino,
y al volver la vista atrás
se ve la senda que nunca
se ha de volver a pisar.
Caminante, no hay camino,
sino estelas en la mar."

...

Vila i frid söta lilla Henna som lämnade oss idag på självaste julafton. Den snällaste kissen som satt tassarna på denna jord.

Julaftonsmorgon

Okej...jag verkar ha någon inbyggd gen som gör att jag alltid vaknar tidigt på julafton...haha. Vaknade 07:50 av att jag trodde att det knackade på dörren, det gjorde det inte. Sen kunde jag inte somna om givetvis. Kan inte minnas sist jag vaknade innan 10 självmant. Branca blev dock väldigt glad, hon var superpigg. Har sprungit efter och mjauat i hela lägenheten. Nu sitter hon brevid mig och stirrar. Fernet vägrade dock lämna innanmätet på täcket...kolla så sur han ser ut att jag tände lampan och tog kort på honom. Så här tidigt kan man inte vara uppe! Nu blir det att kicka igång julafton med ett bad. God Jul!

Pust

Efter sex timmars matlagning är jag ganska mör. God Jul bloggen och kärlek till er alla där ute!

Tar över Julen

I år bestämde jag och min syster för att ta över Julen! Det vill säga att vi står för julbordet och håller till här i Västerås. Så detta roar jag mig med att förbereda och laga idag:

Sillar
Gubbröra
Julskinka
Senap
Gravad lax
Varmrökt lax
Hovmästarsås
Rosa sås
Ägghalvor
Skagenröra
Oststänger
Vörtbröd
Knäckebröd
Rödbetssallad
Smör
Ost
*
Revbensspjäll
Jansson
Vegetarisk Jansson
Brysselkål
Rådkål
Brua Bönor
Kokt potatis
Köttbullar
Prinskorv
Svampomelett
Korvrullar
*
Julgodis
Pepparkakor
Vita pepparkakor
Fruktkaka
Pannacotta
Ris a la malta
Saffranskaka
Grädde
Mandariner
Ostar
Kex
Fikonmarmelad
Päron
Mints Pies
Julgodis
Pepparkakor
Vita pepparkakor
Fruktkaka
Pannacotta
Ris a la malta
Saffranskaka
Grädde
Mandariner
Ostar
Kex
Fikonmarmelad
Päron
Mints Pies

Crackwhore

Fotograf: Gert Bohlin
Hår: Lina Morsing
Makeup och styling: jag
Mer bilder kommer...

Plastikoperationer

Kan man få se "kissies" nya snok någon gång eller? Men det är smart av henne att dra ut på det hela så länge för att få mer läsare. Har jag nämnt att jag älskar att läsa om/ titta på platikoperationer? Började "läsa" kissies blogg när hon opererade brösten faktiskt. Tycker det är fantastiskt roligt. Ska bli extra kul att se näsan nu som hon tjatat om så länge. Tjejen kan ju knappast se värre ut liksom? Hon gör ju dessutom läpparna och kindbenen hela tiden, vilket förstärker blåsfisk looken en aning. Just kindbenen skulle jag dock kunna tänka mig att prova själv. Försvinner ju efter ett tag så ser det överjävligt ut är det ju inte för alltid i alla fall...haha. Men får nöja mig med rouge och highlight så länge så kanske man lyckas lura någon att dom finns där. Är det någon som har koll på om man kan förstärka käkbenen med bara injektioner också förresten? Vore coolt. Men läpparna skulle jag ALDRIG göra. Har ju ganska stora. Dessutom blir det typ alltid fiskmun på folk. Läppar ska inte stå rakt ut. Klockan 01:55 i natt visar dom favoriten Plastikdoktor 90210. Dock har det blivit betydligt tråkigare sen det började censureras!

Ensamvarg eller flockdjur?

Idag prickade jag in både en lallig bild och rubrik...haha. Aja, bjuder på den. Unnade mig att sluta lite tidigt idag då det var lugnt på jobbet. Dock blev det väldigt ensamt när jag kom hem och inte alls så skönt som jag hade tänkt! Förut var jag ganska lat när det gällde att umgås med folk, även fast jag egentligen tycker det är skit tråkigt att vara själv. Nu däremot är jag extremt social av mig och missar sällan ett umgängestillfälle. När man dessutom kom hem pyntad idag hade jag inte haft något emot en drink eller fem i gott sällskap! Ge mig bara pengarna så.

Contagion

Igår kollade jag in contagion som jag har velat se ett tag. Ganska bra faktiskt. Förstår att folk blivit lite hyper med hygien efter att ha sett den. Roligt att de lyckats klämma in så många "stora" skådespelare som möjligt bara. Kul att Gwyneth Paltrow ställde upp på att få huvudet uppsågat på film! Började fundera på min egna hygien mani... Säkert inte så många som tror detta om mig men är "lite" noga med sådant.
* Duschar/badar två gånger om dagen nästan varje dag. Men MINST en gång.
* Tvättar håret exakt varannan dag- annars får jag extrema obehagkänslor.
* Kan få känslan när jag är ute på stan att jag måste tvätta händerna NU! Så bär alltid våtservetter eller handsprit i handväskan.
* Tvättar händerna så fort jag kommer hem.
* Tvättar händerna efter varje kundkontakt på jobbet (är väl iof en självklarhet).
* Lägger kläderna i tvätten direkt efter användning (även om jag bara använt dem några timmar).
* Spritade en gång läpparna efter jag råkat druckit ur en främmande persons glas av misstag. 
* Byter kläder och tvättar av sminket så fort jag kommer hem från jobbet.
* Har extremt svårt att ta i disktrasor. Använder helst papper eller tar en ny disktrasa/svamp när jag städar.

Jaa...där bjöd jag på några fobier eller vad man ska kalla dom. Någon annan som vill dela med sig? Eller har samma "problem"? Hahaha.

Jävla pepparkakor

Igår skulle jag och John kleta våra vackra pepparkakor full med kristyr efter storstädning och julmatsinhandling! Detta gick ungefär lika bra som när vi skulle baka pepparkakshelvetena. Jag vet inte om det var matbrist, sömnbrist eller bara allmän bra humörbrist men ungefär fyra pepparkakor in var vi osams. OM PEPPARKAKOR! Ibland hatar jag att vara tjej....haha.

Elsas Värld

Om man vill gotta sig i en extreeeemt tjejig och fjantig feelgood serie ska man kolla in Elsas värld på tv3play! Jag vill dock klargöra att jag aldrig läst boken då mina kräkreflexer sätter igång bara jag tänker på Sofi Fahrman. Råkade kolla på denna serie av en slump och är nu motvilligt fast. Tyvärr är varje avsnitt över under en nys (typ 15min) men roligt snabbis tidsfördriv. Handlar om en småstadstjej som flyttar till Sthlm och "ska ta över den där jävla stan" och startar en modeblogg. Allt går väl inte direkt bra men saker har ändå en tendens att lösa sig för "Elsa" som spelar av roliga Ellen Bergström. Det är också kul att Joakim Nätterqvist fått något att göra efter "Arn". Här passar dessutom hans mesiga utseende faktiskt in!

Hattislunch

Igår bjöd systeryster på lunch på Nya Hattfabriken. Konstaterade att en lunch där är mer en middag. Provade "veckans långkok" som var en grym boeuf bourguignon i spännande utförande. Paltkoma var ordet! Märks att det är samma kockar som på Frank.

Long time no girls

(Bild stulen från Elin)
Förutom standardflickorna fick jag härom kvällen träffa de "utflugna" girlsen. Var skitkul att snacka igen lite och höra hur det går för alla. Mathilda som flyttat till London och pluggar mode, Emma K som pluggar stenhårt och Emina som flyttat till Sthlm och börjat på konstfack. Riktigt inspirerande brudar. Som vanligt blev det babbel in på småtimmarna för oss flesta...hehe.

Det här med barn...

...är ett skrämmande ting. Jag saknar denna naturliga modersinstinkt de flesta kvinnor har tror jag. Jag tycker inte att människobebisar är så söta om man jämför med andra djur. När någon räcker mig ett barn blir jag liksom lite stel och vet inte riktigt vad jag ska göra. Tänk om jag tappar den i golvet o.s.v. Första gången Tanja kom och hälsade på med sin nyfödda på jobbet var jag tvungen att lämna rummet för jag inte visste hur jag skulle hantera situationen! Då jag inte har en enda kusin har jag liksom inte stött på så många barn under mina ungdomsår heller. Noll träning kan man säga. Därför blev jag lite nervös igår när Ditte sträckte mig sin 6 månaders bebis. Stel som en pinne som sagt och vågade knappt röra mig. Dock satt detta barn tyst och snällt och verkade inte alls lika obekväm som mig, tills han spydde. Då fick jag panik. Som tur var kom pappa Emil till undsättning. Tack Ditte och Emil dock för att jag fick använda ert barn lite i terapisyfte! Dessutom har detta par lyckats frambringa ett barn jag gillar skarpt. Han är lika ärlig och galen som jag, tror det är därför vi kommer så bra överens. Han har liksom blivit invand hos mig sen han var nyfödd också och tyckte han var fantastisk även som bebis. Det första sakerna han sa till mig idag var:
1. Vad snygg du är!
2. Du har hål i tröjjan.
3. Det ser ut som du har skägg.

Detta är helt klart saker jag själv skulle kunna säga till folk! Alvin, du är mitt favvobarn!

Dö snö

Nu har snön börjar komma ...och komma ..och komma ..och komma. Fernet blir så förbannad att han beslutade att äta upp adventsljustaken. Helt rätt.

Pepparkaksfuskbygget

Vår förebild
In the making
Results
Sagan om kloster kyrka som blev ett vikingatida långhus. Förväntningarna var stora när vi träffades hos Emil och Ditte i Eskilstuna. Skulle årets pepparkaksbygge leva upp till le grand Björns Borg för två år sedan? Skulle pepparkaksdegen räcka? Och viktigast av allt...vad skulle det bli? Förslagen var många, vissa mer lämpliga än andra. Men till slut stod det fast -Kloster Kyrka i Eskilstuna! Stora pappersark, linjaler och vinklar revs fram. Storslagna ritningar skapades, vinklar på tak räknades ut och deg började kavlas. Hela 60cm skulle högsta tornen nå och en skiva för hela bygget att stå på fick skapas. Någonstans efter att ena torndelen var kolsvart, en annan del blivit sladdermjuk och pepparkaksdegen nästan var slut gav vi upp! Kloster kyrka blev ett jävla fuskbygge. Vi förvandlade kristna kyrkan till ett riktigt hednatempel och delarna blev ett vikingatida långhus. En plats fit for a viking king! Fan så fint.

Skärpning för fan!

(Notera fjortisbilden -skäms!)
Då mitt liv är så glamoröst och fullt av aktiviteter har jag totalt försummat bloggen på senaste tiden! Men nu blir det skärpning med tre inlägg om dagen. Mina kära bloggläsare ska inte gå besvikna...hahaha.

Juldagen=julfrågan

1.Vad ska folk göra den 25:e egentligen?
2. Får man haka på?

Torsdag del 2- grand opening Nya Hattfabriken

På kvällen var det inofficiell invigning av Nya Hattfabriken där min syster är restaurangchef. Att det var samma skapare som fantastiska Frank och Circus gick inte direkt att ta miste om! Så sjukt välplanerat och snyggt. Att det var lite alkohol jag och Elin behövde just nu förstod vi ganska snabbt. Efter ett gäng glas champagne shakade vi loss på dansgolvet och hade en grym kväll! Detta blir vårt stammishak.

Torsdag del 1- get together

Torsdagen var den mest fabulösa dagen på länge. Helt underbart att få träffa Emma igen som kom och hälsade på från Avesta! Hon fick bli en liten surprise för dom andra tjejerna och André. Som en liten tidig julklapp med rund och go mage! Tillvaron kändes verkligen som för ett år sedan när jobbet var på topp. Efter vi lunchat tvingade Kristin på oss lite slavarbete i form av målning! Mina kära ompa loompier når ju inte så högt så jag och Elin fick rycka in...haha. Kristin och Camilla (som fortfarande inte är helt återhämtad efter sjukhusvistelse- stackarn) iklädde sig mycket moderiktiga sopsäckar som ni kan se på bilden! Dock gör inte denna bild dessa sköna bönor riktigt rättvisa.

Birthday kitten

Fick sms från Agria i morse att denna lilla långnäsa fyller år idag. Trevlig funktion tycker jag! Tyvärr får vi spara presenterna till jul kisse.

Dinner

Igår blev man bjuden på middag av Elen -LYX! Igor och Krille passade på att ta ett glas vin...haha. Älskar den här bilden. Igår var hur mysig som helst igår och ville krypa in under min tröja bland annat. Frmåt natten spårade vi ganska rejält och insåg hur kul man kunde ha med "uppläsningsfunktionen" på google translate.

Cristmas kittens

Katterna älskar julen mest av alla i denna familj. Hela julgodisbaket satt dom bredvid på varsin stol och mjauade. Men roligast av allt var nog när vi klädde metal granen (hahaha). Jag vet att man inte får klä granen än egentligen men va fan... Notera att det ser ut som att Fernet hänger upp julgranskulor.

Candy master

Idag gjorde vi sex sorters julgodis plus pepparkakor! Stora jäkla knäck, hallonkola, chokladbollar, marsipan doppad i choklad, glöggodis och nougatcrisp. Köker var som ett slagfält efteråt. Master of candy!

Cake Master

Igår bakade jag en tårta eftersom det var NE:s sista dag! Hon fick en alldeles egen NE tårta. Saknar dig redan kaninrådjur.

Den har anlänt!

Den obligatoriska engelska julkakan är här! Nu kan julen börja på riktigt. 1,2 kg ren njutning...haha. Tack Johns mamma. Gillar denna tradition. Idag har vi dessutom varit och stulit hämtat en förträfflig julgran. Var väldigt humoristiskt att sitta med den i Polon.

Betygsätter Nobelklänningarna

1 Spank

Silvia, jag har ett överkast som ser ut sådär!

2 Spank

Krinprinsessans mage ser ut som en discokula om man zoomar in den. Men det svider åtminstone inte i ögonen.

- Spank

Fri Bildts klänning gör det döremot ont i ögonen av. Frisyren också. Hej 80-talet!

4 Spank

Claudia Steinman är diskret och elegant på ett stilfullt sätt.

- Spank

Camilla Thulin kom precis från skolavslutningspjäsen, hann inte byta om efter rollen som blomma. jag kräks lite i munnen när jag ser detta.

4 Spank

Skippa flådda kakmonstret på axlarna Ylwa Westerberg och du hade kanske fått en femma. Klassiskt snyggt i årets modefärg.
2 Spanks

Birgitta Olsson ser ut som något ur en Jane Austen film. Men helt okej. Dock är skorna fasansfulla.
1 Spank

Monica Tranströmers läkare tyckte det var för tidigt att ta av nack kragen. Så hon sprejmålade den i en julig grön för att matcha klänningen.
5 Spanks

Lena Adelsohn Liljeroth är som vanligt urcool! Älskade hennes skotte-rock klänning. Älskar detta!

Poledance

Okej, lite avtänd är jag eftersom det är sån jävla hype kring poledance just nu! Men blev ändå liiiiite sugen igen när jag såg Fråga Olle dokumentären igår. Det verkar ju så galet kul. är ju dessutom jätte bra träning. Man tränar styrka, uthållighet, smidighet, balans och disciplin. Fokus ligger på bålmusklerna, rygg, armar, axlar, händer och ben. Samtidigt som det bränner fett! Tyvärr skriker min plånbok NEEEEEEEEEEEEEJ just nu eftersom 10 gånger kostar 1800kr här i Västerås. Julklapp någon???

Torsdag!

Dagen spenderas på Olio Deli ned Kristin, Elin, NE och Camilla. Tänker antagligen inte röra mitt ass därifrån på hela dagen. "Dagens gnäll" kommer ta lång tid idag tjejer!

Avatar lajv

Hahahaha...det här är så roligt att jag dör! Varför har jag inte lagt upp den här tidigare??? Missa inte det fantastiska slutet. Någon som är sugen på att börja lajva Avatar? Hahaha.

Nyårsmeny

Sitter här och suger filar lite på menyn till Nyår! Har nästan tyckt att nyårafton är roligare än jul tidigare. Har alltid varit ett litet happening för mig och John. Lite roligt att vi träffades för första gången på en nyårsafton också. Har haft turen att få stå för mat delen dom senaste 5-6 åren (med undantag för ett år) hur som helst och älskar ju denna formen av tillställningar! I år blir det nog fyra rätter som det ser ut. Ska försöka smyga in lite hummer i år tror jag!

Once you go black...

...you never go back! Eller???
Ibland får jag verkligen damp på mitt svarta tråka häxhår och ibland älskar jag det. Har ju haft lite roliga hårfärger genom tiderna dock. Jag älskade det blonda med svart underhår, har dock bara fått höra i efterhand av alla att dte var jättefult...haha. Rosa slingor var ju lite drygt minst sagt, och svårt att matcha med smink. Man vill ju inte vara tråkig och köra svart sotning varje dag! Sen var det ju den röda historien...snyggast har jag fått höra av de flesta. Men mitt hår verkar vara anti-rött för fick färga hela tiden. Nej, pallar nog bara svart ett tag till. Eller vad säger ni?

NEJ

FÅR INTE BLI SJUK !

Nyblivna Västeråsare

Idag hjälpte vi som sagt Systeryster och Tim att flytta in i sin jättefina lägenhet i gamla Korsängsskolan! Kul att ha en familjemedlem i samma stad igen för första gången på 5 år.

Flytthjälp!

I morgon hjälper vi till att göra Systeryster och Tim till Västeråsare! För en god sak kan man kalla det...haha.

Aldrig mer gaggerska gården


(Bild lånad från Jenny)

Igår var vi med Jenny och Kaka på Gaggerska Gården och åt julbord. Kan inte annat än lovorda sällskapet och atmosfären, men stort minus för maten! Det var utan tvekan det sämsta julbordet jag upplevt. Maten var inte bara tråkig och dålig i sitt utbud utan riktigt dåligt genomförd. Det fanns endast tre sorters sill att välja mellan. Det övriga kalla var tråkigt men okej. Dom hemmagjorda köttbullarna var bra men i övrigt var det varma bordet katastrof. Det så kallade desertbordet var inte bättre. Kaka skulle lyfta upp en fylld krispig mandelform (trodde han) men det var som att ta i en svamp. Hela julbordet andades: gammalt! Vi var dessutom nära att gå när vi kom dit och var de enda gästerna (båsar aldrig gott) men två sällskap till kom som tur var. Undrar om dom mår lika illa som jag idag?

Utsikt från vardagsrum och sovrum

Gjorde inte så mycket att vår julstjärna var trasig. Tack kommunen för julbelysningen, tur att man inte bor i Ramnäs.

I morgen

I morgon får man träffa den här jävla folk! Trefligt trefligt.

Glammiga mammor

Har du lätt för att bli provocerad bör du sluta läsa NU!

Nu kommer en riktig jävla åsiktsbomb. Men ska ta upp ett ämne som stör mig extremt mycket ibland. För att få en bättre bild av mina kunder frågar jag alltid om/hur mycket dom sminkar sig till vardags. Förvånansvärt ofta får jag svaret: "Jag sminkar mig inte längre, jag är ju mamma". Okej, jag vill först och främst poängtera att om man aldrig har sminkat ska man inte nödvändigtvis börja göra det för att man får barn. Men att använda att man har fått barn som ursäkt för att förfalla totalt är vidrigt! Likaså när man är gravid. Bara för att du har en gigantisk mage ska du då vara ful? Jag kan garantera dig att INGET hindrar dig från att måla på lite mascara och borsta igenom håret innan du går utanför dörren. Tror ni inte mig så kolla in den HÄR tjejen. Hon är levande bevis på att man kan vara smoking hot fast man är mamma/gravid. Hon dök nyligen upp i Västerås modetidning style (sida 45)som modell, gravid i åttonde månaden eller nåt! Helt underbart enligt mig. Det kan ju knappast vara meningen att du ska ge upp hela dig själv för att det kommer in en liten bebis i ditt liv. Dessutom kanske din man kan hålla ungen en stund medans du lägger på lite smink innan ni tar en vända på stan? 
Nej nästa gång jag hör "jag är ju mamma" som svar på frågan om du sminkar dig kommer jag att trycka ett läppglans i handen på dig och skrika RING EN BARNVAKT!

Första intryck

(Bilden är från när jag började på studion för två år sedan hej idealvikt)
Kom in på det här med första intryck igår. Vi kom fram till att uppfattningar kan ändras extremt mycket. Både åt det positiva och negativa hållet. För det första tyckte jag Elin var en riktig diva som tog alldeles för mycket plats första gången jag träffade henne. Dock tog gick det ganska snabbt innan jag började gilla henne skarpt. Vi är sjukt lika när det komme till mycket. Det roligaste i diskussionen var dock Krilles spontana kommentar

Krille: - Du hatade ju mig i börjar. Eller hur?
Jag: - Ja!

Så roligt att jag inte ens tänkt på det på senaste tiden, men jag och Krille avskydde varandra ett bra tag på jobbet. Hon berättade att i hennes kompisgäng kallade dom mig hat-Sofie, vilket tydligen fortfarande sitter kvar. Något som är väldigt kul när vi umgås riktigt ofta nu. Jag fällde alltid spydiga kommentarer om Krille och hon tyckte jag var skitjobbig. Jag minns att jag tyckte hon var jätte snobbig och för fin för mig...haha. Allt detta har ändrats ganska radikalt nu och Krille är en underbar icke snobbig människa att umgås med!
Kommer dock alltid att minnas en av de första sakerna Kristin sa till mig:
"Jag kan verkligen inte tänka mig dig bli arg"
Hahahahahaha!

G-kväll

Igår hade jag och tjejerna lite glöggkväll. Hemmagjord glögg, hemmabakade lussebullar och pepparkakor. Vi har blivit riktiga hemmafruar...haha. Elin såg dock till att inte göra det för hemmafruigt genom att baka lussesnoppar istället. Jag fick den största! Är också glad att jag inte är den enda som känner av styrkan på vår hemmagjorda glögg, vissa blev riktigt fnittriga! Sen visade Krille "sitt Västerås" (hahahahaha) med en liten raggarrunda. Jag ger kvällen fem av fem lussesnoppar.

Sminkjobb

Idag på morgonen gjorde jag ett sminkjobb till en företagsfotografering med fotograf Filip Romeling. Sex jätte trevliga damer som skulle ta väldigt klassiska bilder med vit blus och kavaj. Så gjorde en fotoanpassad vardagsmakeup på nästan alla. Två av dem fick lite mer plommontoner i sin makeup, som passade deras personligheter bättre. Snabbt och trevligt jobb är sammanfattningen!