Flyr Västerås

Jag flyr Västerås några dagar och kommer hem på onsdag igen. NE är så galet snäll och kommer och har sleepover med Fernet och Branca. Bilden är från sist hon var kissevakt och Fernet var mycket intresserad av att vara med och kolla på NE´s laptop...haha!

Lägger ned

Eftersom man inte får citera en fyndig låttext utan kritik så vill jag bara säga; ja, det kan GIVETVIS alltid bli värre! Håller bara tummarna lite nu för att det räcker med konsekvernserna som ingår med att jobbet som man verkligen brinner för lägger ned. Dock lägger jag här och med ned deppiga inlägg i bloggen. That´s not the rokokhoe way!

The botten is nådd

Hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må?
Då var man arbetslös from 27/2.

Bebisdusch

I morse gick jag upp 07:25 och ställde mig och bakade och fixade! Det blev tonfisk och eggpaste snittar, rosa scones med tre sorters marelad, philedelphia och hårdost, rosa kokostoppar, chokladbollar och till sist rosa cupcakes. Sen slog jag in paket i rosa prinsesspapper och dukade med rosa servetter. Vid 14 kom NE och vi pyntade ännu mer med massa rosa ballonger och serpentiner. Dagen till ära hade vi även rosa kläder och jag hade dessutom rosa smink. Det såg ut som att en my little pony hade blivit styckad i lägenheten ungefär. Strax före tre kom de andra tjejerna+Igor och till sist vår hedersgäst Emma! Det blev en riktigt surprise babyshower och det hela var mycket lyckat. Jag gjorde en liten frågesport om barn men tyvärr lyckades jag bara frambringa sex frågor. Så stort intresse har jag i ämnet...haha. Emma, du är den hetaste mamman som finns!

Idag saknar jag dessa mongon

Idag när jag satt och funderade på hur röriga saker och ting är just nu, kom jag på att jag saknade precis dessa människor på bilden. Satt och letade fram diverse bilder där någon eller några av dom var med, men så hittade jag när jag var klar en bild på precis allihop! Idag saknar jag dessa mongon.

Chicken cat

Branca tror hon är en kyckling nu för tiden. Eftersom kissarna vill hitta varma ställen att ligga på hela tiden tyckte hon att det var förträffligt när John tog fram en skrivbordslampa som blir supervarm och ställde på skrivbordet. Så nu ligger hon under den precis hela tiden som en kyckling under en värmelampa.

Bad omen

Vissa ser Jesus i sina rostmackor...borde jag bli orolig? Haha

Lime/lemon

Har lite bloggtorka just nu så slänger upp en bild på en makeup/hårstyling jag gjorde för ett tag sedan!
Har lekt med väldigt skarpa gula och gröna skuggor som jag verkligen gillar. Skulle dock behövt lösögonfransar på denna makeup. Till håret använde jag tre olika tänger för att skapa olika lockar med en naturlig ruffsig look.
Vår modell hette Alexandra och fotograf var geniet Gert Bohlin.

The Help

Precis sett filmen The Help och är helt tagen. Förstår verkligen att den var så omtalad på Golden Globes...

No grannypanties

VS
En sak som jag verkligen tycker stämmer är -fin under, fin utanpå! Detta vet jag att många inte håller med mig om. Men jag kan säga att efter fem års samboskap kan jag inte minnas EN gång jag visat mig i fula underkläder för min sambo. Jag påstår inte att min underklädeslåda ser ut som en victoria secret butik, men det är snygga, sexiga, välsittande trosor i den i alla fall. Detta är något jag också förväntar mig i gengäld av min partner, så jag är ingen förtryckt 16 åring om ni tror det. Jag tycker bara att det är en så liten sak man kan "bjuda på" för att visa att man faktiskt bryr sig även när det inte är något speciellt. Detta gör jag även för mig själv även om jag vet att ingen ska kika under kjolen. Jag skulle tex. aldrig kunna göra mig fin för en utgång och sedan dra på mig ett par riktiga grannypanties under klänningen. Då skulle jag inte känna mig lika piffig. Slutligen vill jag bara säga att kära tjejer, det FINNS underkläder som är BÅDE smoking hot och bekväma! Man behöver inte vara fröken tanga 2000 för att det ska se lite trevligt ut.

Fabolous

Cami var fabolous värdinna igår afton! Nästan lika bra som mig...haha. Mycket trevligt att hon bjöd på bubbel. Ett löfte har jag hållt sen jag flyttade till Västerås, att jag ska bli hobbyalkis! Dricker nog 90% oftare nu för tiden, jävla vinbrudar man hänger med alltså. Väldigt enkelt eftersom man inte tål någonting längre också.

Taco taco burrito burrito

Off to Cami för taco kväll! Provar på det här med att åka buss i västerås, det blir en ny upplevelse.

Golden globe klänningarna

Julianne Moore - illasittande klänning från adams family 2 spanks (av 5)
Mila Kunis - för enkel och tråkig, Mila som kan bära upp så mycket färg 2 spanks
Claire Danes - inte fantastisk framifrån men grymt snygg rygg 3 spanks
Kate Winslet - helt okej klassisk klänning, men whats up with the boobs? 3 spanks
Jessica Alba och Nicole Kidman stog för dom snyggatse klänningarna lätt! Grymt med grädde med en liten skvätt blåbär i färgen. Nicole hade tuffa nitar på sin klänning också. Välförtjänta 5 spanks.
Angelina är ju alltid Angelina, men nja för klänningen. Elin beskrev den som en vampyrtand med lite blod på. Coolt med matchande läppar dock. 4 spanks.
Elle Mcpherson- hur tänkte du nu? Rymt från bröllopet kanske. 1 spank.
Madonna - denna gamla fossil. Ganska fin klänning men tanten kund eju inte andas. Inte okej med fyra bröst. 4 spanks.
Freida pinto - slog om sig mormors överkast på vägen och satte ett bälte runt, alldeles för högt. 1 spank
Natalie Portman - ännu en gardin på en vacker kvinna, dock i väldigt fin färg. 3 spanks.
Reese Whiterspoon - blonde bombshell. 3 spanks.

The otter

Lika som bär??? Igår var jag hos Elin och såg Golden Globe Awards reprisen. Då fick jag den fantastiska bild av henne där Igor gör mig favoritmove "the otter" som vi har döpt dte till...hahaha. Det är när han ligger på rygg och sträcker på  sig så trycker han ihop tassarna så han ser ut som en liten utter. Galan var ganska bra men lite seg, Ricky Gervais som programledare höll ju intresset uppe om man säger så! Kommer ta lång tid att skriva om alla klänningar dock, så det kommer lite senare gott folk.

Laddad

Ikväll blir det golden globe awards på tv! Tyvärr är det ju reprisen eftersom jag somnade innan det ens hann börja i söndags natt. Utlovar fullständig betygsättning av klänningarna sen. Att döma av det jag tjuvkikade på i aftonbladet blir det nog mycket spy galla. Love it!

Konditori Öhrmans

Idag klev jag upp i ottan (dvs klockan 8...hahaha) för att möta upp Krille, Elin och Ronja och prova på konditori Öhrmans frukostbuffé. För det mycket trevliga priset 59kr (69kr om man vill ha pannkakor också, vilket vi givetvis ville) fick man en bra frukostbuffé i medelklasshotell stuk (bacon, äggröra, prinskorv, alla sorters pålägg o.s.v.). Inklusive kaffe, thé och juice. Det trevliga är ju att eftersom det är ett konditori bakar dom allt bröd på buffén själva. Plus också för mysig lokal med omaka antika möbler och trevlig belysning för oss morgontrötta. Ett stort plus också för väldigt trevlig och rolig personal! Själva matupplevelsen var ingen sensation direkt men allt som allt ger jag dom ganska högt betyg. Kommer absolut att gå hit igen!
Vill man ha en riktig exorcisten upplevelse som jag och Kristin kan man även besöka hemsidan.

Morning

I morgon bitti kliver jag upp lite tidigare en vanligt för att prova på konditori Öhrmans fruckostbuffé med Elin, Krille och Ronja. Betyg kommer under dagen i morgon! "Vi ses med påsar under ögonen" som Elin sa.

Skaplig fail

Ljuvlig annonsplacering...

Vältrar mig i vidrigheter

Vältrar mig just nu i ett fullkomligt vidrigt och omoraliskt program! TV3s nya "Mammor och minimodeller". Man får följa sex mammor och deras barn mellan 7-9 år som börjar en modellskola. Efter 20min hade jag tre nya favoritcitat. Mamma om sin dotter: "Hon är mitt livs projekt" och "Hon är min docka". Helt fantastiskt att kalla sitt barn för PROJEKT...hahaha. När en annan mamma hjälpte sin 8 åring att raka benen säger ungjäveln "Pappa är till och med bättre på detta" Ja jag kommer i alla fall sitta bänkad 21 på måndagar numera för att spy galla över dessa underbart hemska mammor!

Tête à Tête

Igår kväll var Igor på besök för att träffa Fernet och Branca. Igor har inte träffat så många katter och förstår inte riktigt "kattiska" som det verkar. Han studsar mest upp och ned som en boll medans Fernet viker sig dubbelt och låter som en val. Dock vill han hela tiden springa och kolla vad Igor gör han Igor tappat intresset och leker med något annat. På bilden har dom en liten stirrtävling. Branca höll sig mest undan men kom och stirrade lite på Igor några sekunder. Cute animals!

Hårresande

Camilla Pettersson ger hårresande upplevelser ibland...haha.

Oförglömliga onsdag

Fem urheta tjejer mötte Västeråsnatten i onsdags efter varsin flaska vin och några tequila! Vissa kramade toastolen hela natten sen men fan vad kul vi hade. En fabulös drink på hattis och sen dansade loss med alla fjortisar på Pluto...hahaha. Detta var välbehövligt tjejer!
Bilder snodda från Pelin.

Kräk

När jag ser delar ur Ginas vårkollektion blir jag lite...lite....orolig....att jag inte kommer att ha något att ha på mig i vår!

Uj uj uj

Bloggadse inte igår för att jag var full och bloggar inte idag för att jag är bakis.
Jag ska bättra mig!

Ikväll

Ikväll blir det galet! Fram med spriten bara tjejer...

Mina fobier

I helgen fick jag hlälp av Kaka och Jenny att göra en lista på mina fobier och saker jag tycker är obehagliga (som dom har fått stöta på under åren. Detta resulterade i två handskrivna A4 papper. Listan utan inbördes ordning:


*Ouppslagna tält
*Hå som inte sitter fast på huvudet
* I stort sett alla insekter
* Tändare
* Cyklar som kommer mot mig
* Osterila ytor
* Folk som snyter sig
* Ta i smutsiga ytor
* Dricka ur okända glas
* Rymden
* Sjöar/hav
* Disktrasor
* Offentliga toaletter
* Pengar i munnen
* Fötter
* Hotell överkast
* Heltäckningsmattor
* Andras lakan
* Dricka ur vissa burkar
* Varor direkt på kassabandet
* Förråd
* Andra personers äckliga bilar
* Öppna höjder
* Att bli fasthållen länge
* Bollar eller saker som kastas mot mig
* Lukten på second hand butiker och militärsaker
* Försvarets kalsonger
* Gamla porträtt
* Nattåg
* Många vandrarhem
Äckliga hår
(Skriv i kommentatorsfältet om det är någon jag ska utveckla)

Ibland leker jag...

Modell: Rebecca Hallström
Modell: Camilla Pettersson och Rebecca Hallström
Modell: Camilla Pettersson
********
(OBS bilderna är oretuscherade)
Ibland LEKER jag fotograf. Med en bra coach (Gert Bohlin), bra utrustning och ett huvud fullt med idéer är det ganska lätt. Men jag hatar folk som kallar sig fotograf när dom bara köpt en flashig kamera.

Big nosed kittens

Slänger upp några bilder på stornäsorna som Jenny tog...

Lördagen i bilder

Man ska inte glömma plattan på efter middagen.
Mysklädd, mysfull och helt opeppad på utekvällsförslag.
Kladdar på massa smink i hopp om att hitta peppen.
Jenny hoppar in för att få lite assistans med sminket.
Okej, hittade peppen nåsonstans i sminklådorna och garderoben! Fick dock höra av Kaka att jag såg ut som nåt ur Ramstein- på ett bra sätt.
Fullpackat på Nya Hattfabriken!
John trängs i trappan.
Syster jobbade på för fullt i baren.
Sjukt ovan look - hiss eller diss?
John och Kaka gick hårt på drinkarna.
************
Igår väntade finfint besök när jag kom hem från jobbet! Vi hade planerat lugn mysig kväll med trerätters och sen brunch på hattfabriken idag. Men efter tre flaskor vin var vi på G och det hela resulterade i en grym utekväll. Tack Jenny för alla bilder!

Serietips 2: Once upon a time

Okej...denna serie är väldigt ROKOKHOE så väljer att skriva om den. men har precis tagit igenom mig tredje avsnitt och kan inte påstå att jag är såld än, men den har mycket god potential. Jävligt snygg om man gillar fantasy. Tyvärr finns det inget sätt jag kan beskriva denna serie som gör att den inte framstår som totally gay! Den utspelar sig nämligen i en sagovärld pararellt med den verkliga världen. Snövit och hela köret. Vet att denna kommer att visas på kanal 5 med början i mitten av januari. Se några avsnitt och se om du gillar det helt enkelt! Tycker som sagt att den har bra potential när man kämpat sig igenom pilotavsnittet.

Serietips: Sherlock

Om ni har missat denna fantastiska serie så bege er genast till pirathamnen! Säsong 2 har precis börjat visas efter ett ganska långt uppehåll efter första säsongen. Denna Sherlock Holmes serie utspelar sig spännande nog i nutid. Vi får möta en Sherlock med ganska tydliga Asberger tecken som löser spännande fall på spännande sätt. Första säsongen är 3 X 90min nagelbitande avsnitt och ser även ut att bli så i säsong två. Detta får inte missas! (9 av 10 på rating hos tv.com säger sig självt)

Mitt 2011

2011 bjöd på många händelser, men var ändå ett ganska lugnt år. Detta år har mest handlat om relationer faktiskt! Nya, gamla och reparerade.
Januari
Åkte med ett stort gäng från jobbet på en helt vild och galen resa till Sälen. Där sätter vi punkt.
Februari
Var och kollade på en 160kvm lägenhet i centrala Västerås. Insåg att här har vi inte råd att bo.

Mars
Hade en mysig helg i Göteborg där det dessutom var vår till skillnad från resten av Sverige. Höll ett riktigt lyckat föredrag dessutom.
Införde torsdagsskrap av trisslotter på jobbet. Tror dock aldrig att vi vann mer än 300kr, som vi fikade upp.
April
Klippte lugg och 20cm på längden på mitt hår. Något som jag var riktigt nöjd med i början men sedan fick panik över. Underbart men kort, eller vad är det man rukar säga.

Maj
Den stora flytten till Västerås! Var så sjukt laddad men föll ändå en tår över livet i Eskilstuna när jag gick en prommenad morgonen vi skulle flytta. Grym insats från släkt  och vänner som först släpade ner allt tre trappor och sen upp för fyra dubbeltrappor.
Fyllde år och fick två fina kissar i födelsedagsprsesent.

Juni
Åtta små tassar tassade in hos oss första gången och höll oss vakna hela första natten. Sedan dess har dom varit de mysigaste katterna som finns.
Lagade mat till ett galet vackert bröllop. Firade midsommar i ett mysigt varmt men blåsigt Vimmerby.
Juli
Två gamla väldigt nära relationer reparedas ganska oväntat och därmed blev ärkefiende listan väldigt kort (haha). Åkte på lajv med ett gäng grabbar som ensam tjej, riktig rolig och utmattande upplevelse.

Augusti
En riktigt grym medeltidsvecka. Kanske den grymmaste någonsin. Elfte året för mig denna gång. Fullt hus och fullt ös i en vecka. Lärde känna många roliga människor lite bättre.

September
Började mer aktivt umgås med "tjej gänget" och insåg vilka fina människor som lurat precis bakom knuten.
Oktober
Omvälvande händelser på jobbet. När månaden var slut var många helt fantastiska människor borta.
John och jag firar fem långa år tillsammans.

November
Startade denna fantastiska blogg med hjälp av fröken Elin Parment. Hade galet mycket energi till att skriva i början, något man kan se när man klickar sig igenom november.

December
Hjälpte syster med sambo att flytta till Västerås. Första gången på många år vi bor i samma stad igen. Var dessutom på en grym invigning av Nya Hattfabriken där hon är restaurangchef. Firande en halvt kaotiskt jul och ett riktigt mysigt nyår i vår lägenhet.

Pics

Fotograf: Gert Bohlin
Makeup och styling: Jag
Hår: Lina Morsing

Don't tell the bride

Säga vad man vill om daytime tv, men några guldkorn finns det! Har några gånger bläddrat förbi "Don't tell the bride" på sjuan och fastnat direkt. Programmet går ut på att killen får plannera hela bröllopet själv utan att bruden får bestämma någonting. Till och med klänningen! Ibland slutar allt i katastrof men ofta lyckas grabbarna riktigt bra faktiskt. Dock var det en kille som "designade" sin bruds klänning alldeles själv, en gullig idé kanske...men det var det fulaste jag sett..haha. Det tyckte tyvärr bruden också. Tanken på att John skulle planera ett bröllop helt själv ger mig rysningar. Tror dock att han skulle lyckas jävligt bra, men mitt kontrollbehov säger NEJ NEJ NEJ!

Tre dagar

Om tre dagar kommer min rödhåriga lilla djävul hem!

Feta tisdagar...

Wohoo...dessa fantastiska varelser visar sig redan ute i butikerna! Efter nyår fram till 21 februari får man trycka i sig dessa...eller? Hahaha. Jag gjorde iaf en smygstart idag och skapade dessa semlor på bilden ovan. Bilden nedan är från förra semmeldagen som firades på jobbet. Det är helt sjukt vad många vi var då och vad kul vi hade. Jag fick ha semmelpåsen på huvudet för att jag hade läppstift den dagen och ser tydligen ut som jokern med läppstift!

För alla BBT älskare!

Finns grymma Big Bang Theory T-shirts på shirtstore för en billig peng dessutom! I want them all...

Recension Laxmi

Provade på den ganska nyöppnade Indiska restaurangen Laxmi idag! Det var inte så mycket att hurra för. Åt lunch där och valde tre av rätterna på lunchmenyn i mindre variant. Alla tre skulle vara ganska starka. En av rätterna smakade lite och de andra två var bara en smaklös sörja. Vi var visserligen ganska sena för att vara lunchtid, men att restaurangen var helt tom var inte så inbjudande. Trevlig personal men kass mat blir betyget.

Nyårsafton i bilder

Nyårsmakeupen, en rosa och svart sotning med silverglitter
Klänningen, lite 20-tals inspirerad
Kungaparet bilden
Ante och malin
Fernet ville också ha bild i soffan
Patsy, fick tyvärr inga bilder på Hanna och Ståla! Min kamera är sämst.
John smakar av fördrinken
Slagsmål med hummer
Man tager vad man haver för att knäcka hummerklor!
Redo att ätas
Årets dukning, clean
Då var det här nyåret över. Ett av det bästa på länge faktiskt! Lugnt och skönt med lyckad mat och grym utsikt över fyverkerierna från lägenheten. Maten var riktigt lyckad och skaldjuren var årets höjdpunkt. Härliga gäster att skåla med vid tolvslaget dessutom!

Det kommer

Det är lugnt. Summering av 2011, bilder från nyårsafton, spektakulära nakenbilder. Allt utlovas när jag må lite bättre. Det vill säga i morgon!