No comments!

Det kommenteras dåligt på bloggen...pisk på er!

Skäggiga damen

Idag såg jag och min syster något mycket obehagligt när jag höll henne sällskap på en shoppingrunda. En annan kund råkade höra när vi pratade om var en vara fanns och var trevlig och hjälpte oss. Till vår stora förskräckelse när vi vände oss om var hon inte bara trevliga damen utan skäggiga damen också! Hon persioniferade dessutom mänsligt förfall genom extrem övervikt, otvättat hår och mjukisbyxor. Hon lyckades alltså träffa in alla mina favoriter! Min syster sa sedan "Nu är jag elak men jag mådde nästan lite illa när jag såg henne". Nej, inte elakt alls tycker jag, fullt förståligt. För vad har man för ursäkt att låta sig förfalla så? Om inte ett mentalt handikapp. Dock kunde man inte se några sådana tecken hos damen eller sin lika fräscha väninna. Det är okej att låta mjukisbyxorna sitta på när man springer till ica för att man glömt mjölken fem minuter innan stängning en tisdag, det är det. Men vafan annars liksom? Det jag är mest konfunderad över i hela historien är dock. VARFÖR HADE HON SKÄGG? Det finns rakhyvlar.

Good bye for now

Bilderna från idag gjorde verkligen inte flickorna rättvisa så den här fick passande nog duga. Idag var det ett 2h långt och tugnt hej då (for now) av Krille på favvohaket Olio Deli. Nu håller vi alla tummarna för att allt kommer bli grymt och vi kan komma och hälsa på dig snart! Du är grym gumman...

Recension war horse

Känner du dig lite bakis och det var för längesen du grät ska du gå och se den här filmen. Jag brukar sällan gråta till filmer så skyller lite på bakisheten tror jag. Jag satt nämligen och grät lite då och då under hela filmen...haha. Grym film om du verkligen är förbered på vad det är du ska se! Detta är alltså ett drama och inte någon slags krigsactionfilm som många verkar tro. Det handlar om relationen mellan en ung kille och en häst som splittras under första världskriget. Kort och gott får man se första världskriget från ett ganska intressant perspektiv. Men man måste nog vara lite djurvän om man ska gilla den tror jag. Jag tyckte iaf den var bra och Steven Spielberg har gjort en jävligt snygg film helt enkelt.

Sliten söndag

Som grädden på moset blev det fet frukostbuffé på hotellet där Sebbe jobbar på söndagen. I mycket slitet tillstång. Blev många omfamningar av toastolen under natten kan jag säga. Sjukt kul att träffa ett glatt gäng av gamla Eskilstunahoes på frukosten också! På det körde vi ett spontanbesök på Arsenalen i Strängnäs och kollade in lite stridsvagnar. Kunde dock inte "njuta" fullt ut av besöket då jag var fokuserad på att inte kräkas. Kul att Pettersson family hakade på också! Sen drog vi hem och gick på bio med Lindbom/Stadin family, recension kommer senare under dagen! Tack alla jag stött på under helgen för en riktigt sweet första ledig helg på länge.
(Vad ser sista bilden ut som?)

Naked saturday

Efter en galet rolig lördag körde jag på i samma spår! Sjukt sliten drog vi till E-town för att hänga i JENKA´s nya skitsnygga hus. Som det konstigt nog ofta blir med Kaka och Jenny blev det lite god mat, sprit och lite naket. Kaka hade slagit på stort med en välplanerad trerätters och en hel del dryck. Vi fick prova på direktimporterad Moldavisk champagne som var mycket god. Till desert väckte han liv i den fantastiske Colonelen som dykt upp lite då och då under den här vänskap. För att ge den lite extra glans hade Kaka gjort egen citronsorbét till citronvodkan! Ungefär här återhämtade jag mig en aning från dagens bakfylla. Sen blev det en varm jävla bastu och big brother med projektor! Nice lördag.

Fabolous friday bitches

En liten vardags makeup och enkel fläta innan jag drog ut på stan för att möta Billy och Kristin. Billy var snäll och bjöd på lunch. Jätte kul att catch up! Han var sig lik trots storstan...haha. Sen drog jag och Kristin runt på stan och tog en kaffe på hattis. Vi struntade i allt som skulle göras under dagen och tog det helt lugnt istället. Hur skönt som helst! Trots att det blev lite kort om tid för att svida om till kvällen sen.
Emina var först på plats och vi insåg att vi hade väldigt lik outfit! Jättekul att hon kom till stan för att säga hej då till Krill.
Sen kom hedersgästen själv och Cami och vi käkade lite mat jag hade slängt ihop.
Poserbitches i liknande outfits. Mitt Maria Montazami hår syns lite!
Jag och Krillen själv -vilken lyster! hahahah
Den här poserbitchen lyste med sin närvaro!
Syster kom och fick en total makeover från stallbrud till partybitch på några minuter! Vi är inte så lika?
Mongobild på det omaka men ack så sköna gänget innan vi drog ut och ägde dansgolvet på hattfabriken! Något för fulla och glada. Helvete vilken bra fredag!

Let´s pray for the weekend babe

Så jävla pepp för min första heeelt lediga helg på år och dagar känns det som! Idag blir det först eventuellt lunch med Billiiiiii (som flyttat till Sthlm) och Krille. Sen jävlar blir det att hinka vin på kvällen och utgång. Sista festkvällen innan Krille flyttar så gäller att dränka sorgerna. Resten av helgen spenderas i JENKA´s nya hus i E-town som ska bli riktigt spännande att se. Kul att se vad dom har för planer för oss!

Ett riktigt avslut

Eftersom det var lite tumult sista veckan på studion fick vårat crew aldrig något riktigt avslut. Därför tyckte jag att det kunde vara kul att bjuda in alla till en liten lunch hemma hos mig. Tyvärr fattas två personer av de åtta vi var kvar på slutet. Men kändes skönt att bara ses och få prata lite och önska alla lycka till i framtiden!

Skjut mig då

Jag har hittat den perfekta outfiten till krogen på fredag! Eller? Om någon ser mig gå ut i det här, snälla skjut mig då. Jag har antagligen tappat förståndet då nämligen. En komplett look enligt Nelly. Jag som gillade dig så nelly.se

Bears and dogs

Idag var jag och Krille barnvakt åt Igor! Så vi tog tillfället i akt och åkte ut till Björnö med Cami och Klimpen. Strålande sol och 7 plus bjöd vädret oss på, så sjukt skönt med en långpromenad. Hundarna var helt galna av att få leka av sig lite. Dock blev det en lite extra långprommenad när vi skulle gå tillbaka till parkeringen och gick lite vilse i skogen...haha. Krille fick knacka på en liten stuga och fråga vart vi skulle. Igor tackade genom att kräkas på gubbens trapp. Härlig dag som avslutades med en minisemla på systrarna eriksson! Bästa semlorna alla kategorier här i Västerås.
(Notera att Igor är helt i luften på sista bilden)

Things are looking up

(Totally lame picture)
Fy fan vad glad jag är att jag inte bestämde mig för att lämna denna underbara stad! Saker verkar alltid lösa sig på ett eller annat sett. Okej, det kanske har lite med att göra att jag är grym också...haha.


Fatty fat fat

Fernet har fattat ett beslut....nu ska vinterkilona bort!

Keep it real...

...or just fuck it! Har nyligen upptäckt Lindex nya BH "Bomb Shell" och YES- äntligen en vara som lever upp till sitt rykte. När vissa av oss brudar ändå håller på med smink, lösögonfransar osv. förtjänar vi väl också ett par nice tits då och då?! Bjuder på en före och efter bild hur förnedrande det än kan vara...hahaha.

BB Time!

Så har det gått ett år och det är dags igen! Programmet och människorna man älskar att hata. Verkar riktigt jävla lovande i år.

Fröken modig

Om ett par veckor kommer jag att ha ännu mer anledning och sug att åka till London igen! Då ska nämligen sjukt modiga Krille ta sitt pick och pack och flytta dit. På bara några veckor har hon bestämt sig, sagt upp sig och styrt upp allt inför flytt. Jag tycker hon är sjukt modig och har riktig stake. Något jag beundrar mycket! Är det någon som kan lyckas är det du K. Du kommer vara så jävla saknad.

The birthday party

I torsdags annordnades som sagt ett grande birthday party för Elin hemma hos mig! Jag lagade trerätters vilket bestod av 
* Toast skagen
* Boeuf bourgogne med potatispuré
* Vaniljpannacotta med färska limemarinerade jordgubbar

Bilderna ser dock ganska oinspirerande ut, men gott blev det. Nio brudar var vi som firade Fröken Parment som även har retusherat bilderna så tjusigt. Det roliga i det hela var att när vi skulle ta en gruppbild på oss alla insåg vi att vi verkligen såg ut som en typisk skolklass, därför har vi så fint blivit inplacerade i olika fack...haha! Krille hade så fint ordnat en liten frågesport där alla frågor på något sätt relaterade till Elin vilket var jätte roligt. Mycket lyckad kväll kan man sammanfatta det med. I love party planning!

Winter sun

Idag var det två små kinapuffar som försökte få lite vintersol på sig. Dom jagade verkligen varenda solfläck i lägenheten och satt och solade sig. På bilden sitter dom ovanpå bokbyllan.
Har precis lyckats återställa lägenheten efter gårdagens festligheter. Det roligaste med fester är att man måste städa både innan och efter...eller? Haha. Ikväll blir det hobb på Nya Hattfabriken. Måste gå och leta reda på peppen, för den infinner sig inte just nu.

Style it like in hollywood bitch

Nu var det längesen det kom ett sminkinlägg känner jag! Jag blev precis klar med stylingen inför kvällen så passade perfekt. Hade inte så mycket planer innan jag började sminka mig så körde bara på lite. Känner dock när jag blev klar att jag tittat lite för mycket på "Reakhousewifes of Beverly Hills" på senaste tiden...hahahaha! Blev stort hår med lockar (dags att färga utväxten ser jag) och till det lösögonfransar och väldigt skarpt sotat precis runt ögonen och markerad glob. Till det körde jag lite plommonfärgade läppar -jag som aldrig har läppstift! Nu ska man bara komma på vad man ska ha på sig också...alla dessa problem! Hahaha.

Prepping for the party

Idag har jag preppat mat och städat hela dagen och väntar nu på två smink kunder! I morgon blir det födelsedagskalas här hemma för Elin. Inte mindre än 10 brudar kommer och avnjuter en trerätters och tonvis med vin förhoppningsvis. Nackdelen när man är helt inne i själva planeringen är att jag har noll koll på vad jag ska ha på mig, smink osv. Nåja, menyn kommer iaf bli grym! Det är viktigast just nu.
(haha, notera att tjejen på bilden nästan skulle kunna vara Elin)

Jag förstår varför du inte har ett jobb!

Igår var jag inne på det här som kallas arbetsförmedlingen. Jag kan ju säga att fy fan -det funkar verkligen! Nu vill jag mer än någonsin ha ett jobb. Vill aldrig behöva sätta min fot där inne igen. Kommer man att förvandlas till varelsena som sitter där och söker jobb då? De enda folket som satt där inne igår var nämligen lodisar. Alltså sådana människor som man verkligen förstår varför dom inte har ett jobb! "Jaha nu ska jag gå ut på stan och söka jobb, jag sätter givetvis på mig favvo mjukisbyxorna och struntar i att tvätta håret trots att det var en månad sen sist!" "När arbetsförmedlaren kommer och ropar upp mitt nummer tittar jag inte ens upp eller tar i hand och hälsar utan lunkar efter som en daggmask". Klipp dig och skaffa ett jobb stämmer verkligen bra in. Nej nu ska jag fan i mig ha ett jobb och inte förvandlas till en soffpotatis!

Duckmaster

Idag var det strålande sol och plusgrader så Kristin föreslog att vi skulle göra lite nytta och ta en långprommenad! För att göra prommenaden lite roligare tog vi med oss en hel jävla limpa att mata änderna med. Detta blev en total succé. Så mycket att vi knappt kom därifrån sen. Notera på bilderna det extreeeemt långa ledet efter när vi skulle gå därifrån. När vi till slut lyckades fly blev det en nästan 2h lång prommenad ute i Vallby som var supermysigt! Får passa på att göra lite pensionärsysslor nu när man är arbetslös...haha!

Off to...

...Nya Hattfabriken för att rodda lite!

Give it to me baby

Jaaa vad jag skulle vilja ha den här hårfärgen!

Snabba ryck

Idag blev inte riktigt dagen som man tänkt sig -minst sagt! Låg halv vaken i sängen när jag fick sms om att jobbets lokaler ska vara tömda tills på fredag sedan är vi arbetsbefriade resten av tiden. Skulle ju egentligen tagit emot kunder i helgen sen röja tills den 27e, så det var snabba ryck som gällde. Var bara att skutta upp och sätta på sig ett ansikte sen iväg och go bananas på jobbet. Under dessa drygt två år man jobbat på studion har man inte reflekterat över hur galet mycket grejer det är. Hann med att flytta ut alla möbler iaf vilket inte var lite. Ångrar att man inte tog lite före och efter bilder nu! Känns galet konstigt att vara där när det är helt tomt.
När vi var klara för dagen mötte jag upp Krille för ett besök hos Elin och Igge, som var en mysfralla som vanligt! Där bjöds det på både mat och skratt vilket uppskattas sjukt mycket. När det var dags att gå hem sögs man dessutom in på Franks där syster satt och drack lite vin efter jobbet. Snäll som hon är bjöd hon på både vin och desért!

Master of cozines

Vissa uppskattar filmkvällar lite extra sådär...

Förändring

Idag har en målare varit och besiktat väggar och tak i lägenheten. I flera rum brast kan ut i skratt och fickt ursäkta sig själv, inte mycket som var rätt med dessa väggar. Nu ska vi iaf få nytt och fräscht i ALLA rum vilket känns härligt. Nu gäller det bara att välja färg och försöka undvika äckligt vitt så mycket det bara går!

Vlt har briljerat igen!

"Hingsten i boxen var sig inte riktigt lik. Han verkade trött och ansträngd och kulorna var skrynkliga.

Relaterat

Nu misstänker ägaren att någon olovligen använt hennes hingst för att betäcka ett sto.
– Jag är inte helt säker, men jag har gjort en polisanmälan utifall att det kommer fram fler saker, säger ägaren.
Händelsen ska ha inträffat mellan onsdagen och torsdagen den här veckan. 
Brottet är rubricerat som egenmäktigt förfarande."


Getting ready

Sitter och förbereder mig lite mentalt för minst 16 timmars arbetsdag i morgon. Först blir det repan på jobbet och sen ska jag jobba min första (och förhoppningsvis inte sista) kväll som roddare på Nya Hattfabriken. Är riktigt pepp då man nästan haft lite för mycket fritid på senaste tiden. Sen blir det några timmars sömn och upp igen vid 8 på lördag för mer repan jobb. Bring it on!

Back in town

Äntligen hemma igen! Längtade verkligen hem den här gången. Möttes av det här söta ansiktet när man kom hem också..haha. Direkt när jag kom hem mötte jag upp Elin som jag saknat som fan. Märks att det är så mycket som händer just nu, massa man vill prata om fast man bara varit borta i fyra dagar. Eftersom jag har kollo hemma (kan man tro) den här veckan åkte vi och storhandlade i två timmar...haha. Skämt å sido så har grabbarna spelhelg här onsdag till söndag så fullt hus verkligen. Vardagsrummet har förvantlats till "spelplan" på typ 3,60m x 1,80m vilket förpassar mig därifrån tills på söndag. Dock tycker jag det är supermysigt att handla och pyssla med mat och sånt samt ha rörelse i lägenheten hela tiden!