Sleeping bag

Lillis Branca fick komma ut ur husarresten en stund igår kväll och firade med att bygga en sovsäck framför Game of Thrones!

Back in Next Step Studio

Idag är jag äntligen tillbaka i studion! Titta vad duktiga Camilla och Gert var förra veckan som tog jätte fina och annorlunda gravidbilder på min darling Emma. Är jätte ledsen över att jag missade henne. Ska bli superskönt att komma tillbaka och kolla vad dom mer haft för sig. Men sen blir det jobb i Sthlm hela helgen. Allt är fortfarande lite kaos. Känns som man bor i ett kollektiv nästan med alla målare som springer runt här. Prick 7 ringer dom på dörren varje morgon, pigga och glada. Men fan vad fint det kommer att bli. Katterna är dock fortfarande pissed över att vara förpassade till sovrummet.
Början av nästa vecka ska jag försöka spendera i studion förhoppningsvis. Har lite roliga saker på gång. Är ute efter en manlig modell i Västerås, vilket verkar vara svårare än man kan tro. Han måste verkligen passa in i projektet dessutom. Höll på att hugga en kille som jobbade i en butik i stan idag, men fegade ur. Svårt att formulera sig. Får se om jag får gå på jakt senare i veckan och haffa honom.

London please

Nu vill jag fan inte vänta längre! Vill åka till London nu. Förut åkte jag till London minst en gång varje år. Nu var det fan sjukt längesen. Vill verkligen hälsa på Krill också. Födelsedagspresent någon? haha

Wishlist of doom

Min födelsedag är bara nån dryg månad bort och min önskelista är längre än någonsin tror jag...haha. Synd att det inte är lika okej när man är typ...vuxen!

Sliten

Idag är det en lite sliten själ som precis kommit hem. Känner att förgående vecka tagit ut sin rätt nu. Mest att jag helt fått åsidosätta mina vänner i två veckors tid, som det kommer det att bli med denna vecka. Plus att det är kaos i lägenheten. Men skyller allt på att klockan ringde 05:30 i morse. Är inte riktigt människa när jag gått upp så tidigt. Har absolut inget att klaga på egentligen, saknar bara mina vänner lite extra idag!

Early train

Tidig uppgång idag för att hinna med 7 tåget. Möte/intervju bokat. Who knows what happens?

VIP kväll Mood Stockholm

Det var kändistätt på VIP invigningen av MOOD Stockholm i torsdags. Det roliga var dock att ingen var faktiskt inne i butikerna utan var mest intresserade av gratismat och dryck i "gångarna" och barerna. Jag och Jonathan klagade på att det var dåligt med kändisar då den enda som varit inne i butiken var Martin Björk och typ Bröderna Rongedal (haha), men vi fick ta tillbaka det när vi gick dom typ 50 metrarna till skobutiken. Då hann vi se typ 20 stycken. Var några trevliga namn men den enda som jag blev lite starstrucked av (konstigt nog) var Börje Salming. Vet egentligen inte varför...haha. På söndagen sen såg jag dock Fredrik Wikingsson, någon jag verkligen tycker om!

Husarrest

I en och en halv vecka kommer vi att bo i en etta istället för femma! Fernet och Branca blev precis förpassade till sovrummet och jag sitter vid datorn som numera står i köket. Kissarna är riktigt förbannade över sitt nya compact living. Snart kommer hela lägenheten vara inplastad och målarna ta över. Fint kommer det att bli lagom till påsk! Men just nu känns dte jääävligt rörigt.

This is what's the fuss is about

Det är tack vare detta bloggen har fått lida en HEL vecka! Mitt liv har de senaste sex dagarna gått ut på att kliva upp, måla på ett ansikte, åka tåg, jobba, åka tåg igen, sova. Ganska precis faktiskt. Men F A N vad kul det har varit! Helt plötsligt är man delaktig i uppbyggnaden av två helt nya företag, tre om man räknar skobutiken till och med. Next step studio har legat vilande från min sida förra veckan, men Cami och Gert har verkligen slitit. Lyckades dock få in oss på mingelfotografering när det var invigningen av MOOD sthlm i torsdags, så det var kul! Gert fick riktigt grymma bilder -såklart! 
Tisdag till torsdag (typ 1 min innan öppning) jobbade vi med att bygga klart butiken. Mycket som var tvunget att hinnas med och funka innan det var dags. Det roligaste av allt var när jag och min kollega Jonathan äntligen fick börja packa upp kläder och styla butiken! Vi fick helt fria händer vilket var grymt eftersom jag aldrig jobbat med menswear tidigare. Tur att jag hade Jonathan att be om råd, som har jobbat länge på Marc O´Polo.

P A U S

Tar en paus från bloggen nu, men sen lovar jag att köra utav bara helvete. Sthlm hela denna vecka! Fullt fucking upp- love it!

Spring is coming

Sun and cozy paws for everyone!

Invigning deluxe

Har tyvärr inga bilder från vår fantastiska invigning än, så ni får hålla till godo med efterfesten som Gert bröd på uppe på Skybar! Att man redan hade sminkat av och låg nedbäddad i soffan var inget hinder för Gert, en av de bästa övertalningsförmågorna jag stött på faktiskt.
Själva dagen var extremt lyckad med mycket folk som ville komma och kolla in vår studio. Tror vi hade nästan 70 personer av våra nära och kära under dagen. Massa fina bilder, några flaskor skumpa, lite sminkpiff, tävlingar, snittar och glada människor bjöd dagen på. Tack alla som kom och teamet med sambos som hjälpte oss under dagen! Innan själva invigningen hann vi också med lite fynd på Västerås teaters dräktutförsäljning. Mycket lyckad dag.

Fullt ös fucking medvetslös

Pallar inte att fota just nu så Fernet får vara modell på en bild från tidigare i veckan! Jävlar vad det går i 180 nu. Klockan är 20:00 och blev precis klar med snittarna till i morgon. Har varit fullt ös på Next Step Studio hela dagen. Massa bubbel inhandlat för att göra morgondagen komplett. Har dessutom sagt upp mig på Netto idag vilket känns skönt. It was not my cup of tea! Nu satsar jag allt på saker man brinner för istället. Dock önskar jag att Krill hade varit på plats i morgon, du är saknad Korren!

Fucking awesome

Måste lära mig det här med egobilder, inte riktigt fått in snitsen...hahaha! Nu jävlar rullar saker på från att verkligen varit botten till att verkligen vara toppen. Varit och spanat in min nya arbetsplats i Sthlm idag. Kommer att jobba i en livsstilsbutik för män i superheta Mood Stockholm. En helt ny handelsplats med 60 heta butiker som öppnar "bakom" NK. Vår "grannburik" är tex. Armani. Supertuffa lokaler verkligen och riktigt bra namn inom restauranger som öppnar i samband också. Bla. Melker Andersson. Sjukt bra koncept i livsstilsbutiken så riktigt pepp. Invigning av Next Step Studio på lördag och invigning i Sthlm på torsdag. Så sjukt kul att vara delaktig i helt nya projekt. Kommer att bli en grym vår med jobb upp över öronen- LOVE IT!

Berätta mer om ditt fitthår

Kom fram till att det var hela två veckor sen man träffat Pelin och Pigge! Mycket att prata igen. Vid ett tillfälle föll till och med kommentaren "Berätta mer om ditt fitthår"....hahaha. Kommer nog ett inlägg på det ämnet nångång, mycket intressant och känsligt ämne för vissa...hehe. Elin bjöd på middag, så jäkla skönt att få middag serverad när det har varit så mycket som hänt på senaste tiden att man knappt hinner laga mat när man är själv. Dessutom hjälpte superstylisten Elin och Igge (i brist på allas vår superstylist Krill) mig med lite naglar och stuff inför morgondagen!

Planning planning planning

Sorry Cami att du inte fick vara med på någon bild! 
Idag hade vi lite planeringsmöte at my place. Var skönt att komma bort från studion lite faktiskt. Vi planerade närmsta framtiden för Next Step Studio och vad som behöver göras inför le grand invigning i helgen. Bakade lite goda scones till mötet också.
Det här är verkligen en busy week! i morgon blir det först Netto (börjar klockan 6 TYVÄRR), sen fix i studion och sist men inte minst träffa fröken Parment. Känns som det var sjukt längesen nu.

Back to the 90´s

Fy fan vad jag hatar att lägga upp matbilder!!!!!!! Folk som lägger upp sin äckliga mat på FB och skit...fy fan. Efter det lilla utbrottet lägger jag upp en matbild med en gnutta ironi iaf. Fick något konstigt ryck och gjorde after eight päron idag på begäran. Snacka om minnen från när man var barn!

Life on a silver plate

Okej, det kan alltså hända att man får saker serverade på silverfat...mållös just nu! Får berätta mer nästa vecka.

It's happening

Nu börjar äntligen de stora förändringarna ske! Var sjukt peppad när vi tog oss an studion idag, så vi fick väldigt mycket gjort. Till och med en del av bakgrunderna kom upp! Kommer kunna erbjuda stor variation på bakgrunder vilket känns skitkul. Gert hann till och med knäppa två testbilder på mig och Cami, som är lite slitna efter denna vecka...haha. I morgon kommer vi att få lite hjälp från diverse sambos så då räknar vi med att bli i princip klara för invigning, vilket känns galet bra. Jätte spännande att leta bra prisvärda sminkmärken just nu också! Kom gärna med tips kära läsare.

Quality time med mina KK

Har inte varit hemma många vakna timmar denna vecka känns det som, så idag fick det bli lite quality time med kattkompisarna. helt osminkad dessutom...ujujuj. Fernet klumpen på bröstet och Branca under filten. Precis vad man behövde efter en irriterande dag. Fy fan vilket lame inlägg, bjuder på den.

Worn out

Från att ha inget att göra till att ha hur mycket som helst att göra är helt klart en omställning! En angenäm omställning såklart, men shit vad trött man blir snabbt. Hjälper inte direkt att jag ska kliva upp 5 (!) i morgon, för att jobba på Netto till 12 och sen direkt till studion. Dock blir man ju pepp av att allt går framår på Next step studio! Idag har vi fått riktigt myclet gjort. Dessutom klara med möbler till sminkavdelningen nu vilket känns kul. Dock lyckades en av oss bryta av borren i väggen när vi skulle sätta upp speglar, så det får bli ett projekt att ta sig an i morgon istället! Kul att Klimpen kom och "hjälpte" till idag också...haha.

First day @ work

Idag körde jag första dagen på Netto. Känns skönt att inte hinna vara helt arbetslös mer än en vecka! Sen var det direkt till studion för mer fix. I morgon blir det förhoppningsvis att bära lite möbler! Decorating is fun!!! Nu blir det lite sömn, har glömt bort hur det är att kliva upp innan 9 på morgonen- vidrigt!

Korvsöndag

Idag vaknade vi upp hos Jenny och kaka till korvsöndag! Ja, vasaloppet också iof...men försökte ignorera den biten. Eld och grillning av korvar på deras veranda med massa trevliga folk och djur.

V V V

I lördsga blev det lite oplanerat V V V. Om någon inte skulle veta vad det står för så står dte för Vin Winnerbäck Naket. Helt logiskt, eller hur? Anton som myntat detta. Stämde ganska bra in på kvällen faktiskt. Fest the Eskilstuna way.

Saturday again

Blev visst en full helg igen! Börjar visst lära mig det här att vara ledig helg ganska snabbt. Ska snart kika förbi Gert och se hur det går i studion! Har han lyckats måla mer än att röka idag? Sen bär det visst av till Eskilstuna i helgen igen. Trevligt trevligt. Tack fröken Parment för utfodring av de små monstrena ikväll.

Att umgås med bloggare

Att umgås med bloggare går ut på att hela tiden fota allt "TILL BLOGGEN!" haha. Men å andra sidan skulle man ju inte ha något kul att skriva om utan några roliga bilder ibland. Eller hur? Igår var vi tre bloggande damer som ugicks vilket innebär just fotande. Dock hatar jag att lägga upp bilder på mat så skippar det. Bjöd iaf Elin och Ronja på lite käk och tv tittande. Att dessa vinflaskor alltid ska nässla sig in alltså..

Nanana work work

Har du någonsin sett en makeupartist i blåställ? Nu har du sett två! Idag fortsatte målningen på Next Step Studio där jag och Camilla slet som djur. Gert gjorde det Gert gör bäst och snackade mest...haha. Skämt och sido så hann vi riktigt långt och lokalerna börjar verkligen likna något. Detta kommer ni få höra med om kan jag lova.

Feathers lash extension duo

Igår köpte Sandra något som ska bli sjukt spännande att se om det funkar. Jag är lite skeptisk. Denna produkt kostar 249:- och består av en burk fibrer och en mascara. Tanken är alltså att du ska borsta på dessa växelvis för att bygga upp fransarna. Fibrerna såg ut som om jag skulle rakat Branca ungefär. Kan tänka mig att resultatet blir bra men lär vara lätt och sjukt obehagligt att få fibrerna i ögonen. Dock tror jag detta kan vara bra om man inte har råd att lägga pengar på exempelvis Neulash!

SM i barnuppfostran

En liten anekdot förra helgen bevisar återigen hur olämplig jag är att ha runt barn. Oturligt nog hade det att göra med det enda barnet jag finner lite underhållande. På arsenalen i söndags hamnade jag i sällskap med lilla Alvin. Jag hade inte värst mycket energi över och var extremt illamående efter helgens bravader. Så jag såg min chans när det dök upp en bänk och en tv. "Kom Alvin, nu ska vi titta på film" sa jag till Alvin som var lite mer pepp på livet än mig just då. Är man barn verkar man ju gilla allt som visas på en tv skärm så det passade ju perfekt. Lycklig över att få sitta ner en stund funderade jag inte så mycket på vad som skulle visas i filmen, som till synes verkade vara intervjuer med svenskar som slagits på Cypern. Det var inte riktigt så. Hipp som happ slängdes det in lite krigs scener också. Något som kanske inte var helt kul för mamma Ditte att förklara för lilla Alvin. Att han dessutom vägrade att gå därifrån och blev jätte ledsen var väl kanske inte heller så roligt. Nej, jag ska nog inte umgås med barn obevakat.