Glassrecension

Kom på att jag aldrig skrev någon recension på födelsedags glassarna! Högsta poäng är fem spanks.
Oreo Carte D´or: Vaniljglass med oreo bitar. Påminner verkligen om GBs halvliter förpackning med kakbitar. Lagom mjuka kakbitar men är en smak man lätt tröttnar på. 3,5 spanks.
Toblerone Carte D'or: Chokladglass med bitar av toblerone. Är man en chokladtjej som jag är blir man ganska såld. Supergoda chunks av choklad i. Hade fått en femma om dte inte hade varit för den något skumme eftersmaken som dyker upp ibland. 4 spanks.
Ben & Jerry's core Karamel sutra: Blev sjukt glad när dessa kom färdigförpackade att köpa i butik. Har nämligen tidigare bara funnits i BJ´s glassbarer. Denna är med en kolakärna omsluten av chokladglass på ena sidan och kolaglass med chokladbitar på andra sidan. Tyvärr är jag ju ingen kolabrud, men kombon är nice. 3,5 spanks.
Ben & Jerry´s core Dough We-blammy: Den ultimata glassen! Man kan inte äta mycket för man blir snabbt nöjd. En fudgekärna omsluten av chokladglass på ena sidan och vaniljglass med cookie dough på andra sidan. I´m in ice cream heaven. 5 spanks!!!

"HIT ME!"
BY: Fia

Åhh ja måste pröva den sista ifrån B&J. Verkar så god!

2012-05-21 ■ 23:55:05
http://missindependentno1.blogspot.com/
BY: cam

mums vill ha!!!!

2012-05-22 ■ 07:48:51


N A M E: [ don't you dare forget it! ]
[ remember me? ]

M A I L: [ hidden ]


B L O G:


W R I T E: